Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Isnin, 18 Mac 2013

Alfalfa Complex

Alfalfa ComplexSumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.


Membekalkan nutrisi yg mana kebanyakannya tidak terdapat didalam buah2an/sayur2an. Ia kaya dgn protein, asid amino,klorofil,serat,15 zat galian,10 vitamin,8 enzim & fitokimia. 10biji alfalfa menyediakan nutrisi yg menyamai segelas susu.

  • ♥ Mencuci hati,darah & usus - ini adakah makanan yg sgt berakali yg boleh mengembalikan kenormalan badan yg berasid, menghilangkan toksin dari badan,membersihkan hati, kolon, darah & mencantikkan kulit & otot.
  • ♥ Melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit & hidung sensitif,kurap,bsu badan & ulat air (athlete's foot)dgn berkesan.
  • ♥ Baik utk perubahan patologi di dalam usus & perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis, sembelit.
  • ♥ Menyingkirkan lemak & kolesterol - kajian klinikal terbukti penggunaan jangka panjang drpd alfalfa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol,mencegah penyakit jantung,strok,darah tinggi. Hanya alfalfa shja mengandungi saponin,seperti span yg bertindak sbg serat yg menyerap kolesterol.
  • ♥ Melawan tumor - memakan 30-50 tablet utk mengalkalikan badan,dgn itu memperbaiki sel2 kanser & membuang tumor.
  • ♥ Melegakan keletihan
  • ♥ Melegakan sakit atritis & kesakitan.
 
Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

--->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli

Shaklee ID: 914911
FB  : www.facebook.com/AD2uGudvitamin   
Phone : 0149385196 
Email : ad2u_gudvitamin@yahoo.com
 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...