Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Selasa, 12 Mac 2013

Anda Nak KURUSSS???


Antara supplement terbaik untuk mengurangkan berat badan adalah Lecithin & Protein(Cinch shake).

Kenapa Lecithin?




  • Fungsinya untuk melarutkan lemak dan kolestrol dalam makanan, so takdelah badan kita serap benda-benda tu; dan juga merendahkan kolestrol dalam darah. Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).  Membantu kawal paras triglycerides. Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.
  • Sepanjang mengamalkan protin diet ni, akan ade stagnant period. Masa tu badan shape up so jgn stop diet wpun bila timbang takde perubahan. Lagi satu, utk diet pastikan turun 0.5-1kg sahaja seminggu sbb berat badan yg drastik turun tak elok utk badan. Silap2 otot yg hilang tu.






Kenapa Cinch Shake?


  • Kerana ianya adalah serbuk protin yg diperkaya dgn Leucine iaitu asid amino yg memberi signal kepada badan utk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Contoh makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam.


  • Cinch Shake : Membakar kalori, di samping memberi rasa kenyang, dan dalam masa yang sama memelihara otot tubuh ('Act as a meal replacement'). Cinch memelihara otot, jadi hanya lemak2 yang dibakar. Bukan memusnahkan otot2 kita. Bila anda dah kurus nanti. Takdelah kulit2 dan otot menggeleber sebab otot terpelihara. 
  •  
  •  

  •  --->> PM admin untuk maklumat lanjut.
    Pengedar Shaklee anda :

    Yana Ramli

    Shaklee ID: 914911
    FB  : AD2u_Gudvitamin  / 0149385196 / ad2u_gudvitamin@yahoo.com



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...