Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Khamis, 14 Mac 2013

Cegah Osteoporisis Sebelum Terlambat!!

 Cegah Osteoporisis Sebelum Terlambat!!
  • Adakah anda selalu dengar tentang "Osteoporosis"?Adakah anda mengambil tahu mengenainya??????
~~>Ia adalah keadaan di mana ketumpatan tulang merosot menyebabkan ia menjadi rapuh dan berisiko untuk patah dengan mudah.
Antara cara untuk mencegahnya?
Pelihara tulang dengan mendapatkan kalsium yang cukup.

~~>Namun tahukah anda, kalsium lebih mudah diserap dengan kehadiran nutrien lain seperti magnesium dan vitamin D? Dengan OsteMatrix, insyaAllah anda boleh dapatkan kesemua nutrien penting untuk tulang yang kuat dan sihat dengan mudah.

~~>Kandungan asid lemak Omega-3 di dalam OmegaGuard juga dipercayai membantu meningkatkan ketumpatan tulang. Jadi risiko untuk mendapat Osteoporosis di kemudian hari dapat dikurangkan, 
insyaAllah.
~~>Jom sayangi tulang kita. Sebelum ianya mula menjadi rapuh dan mendedahkan kita kepada risiko tulang patah di usia tua.
Mesti kita tak mahu menjadi bongkok tiga dan bertulang rapuh, bukan?

~~>Bagi yang tak gemarkan rasa susu, banyak sumber yang lain untuk dapatkan nutrien penting bagi tulang yang sihat nie. ;) Tapi jika masih kurang, apa kata tambahkannya dengan OsteMatrix (1~4 biji mengikut keperluan).
Untuk kesihatan tulang, apa kata tambahkannya dengan OsteMatrix (1~4 biji mengikut keperluan).
 
OmegaGuard juga dipercayai membantu meningkatkan ketumpatan tulang.

Boleh PM Admin untuk dapatkan SPECIAL OFFER kami bulan nie ya.!!!
 ♥ Jom mulakan pengambilan nutrien-nutrien penting ini sebelum terlambat.
--->> PM admin untuk maklumat lanjut.
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli

Shaklee ID: 914911
FB  : www.facebook.com/AD2u_Gudvitamin  /

Phone :0149385196 /  
Email :ad2u_gudvitamin@yahoo.com
 
 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...