Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Rabu, 20 Mac 2013

Herb-Lax ( Kesihatan Usus)

 Herb-LaxTM
Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTM yang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.  • Kawan-kawan yang di hormati, adakah anda ada masalah untuk "membuang"?. Kadang-kadang sampai 3 hari tak membuang?? Jangan pandang remeh!!
  • Pasti perut rasa tak selesa, badan rasa letih dan lesu semacam kan? Nak makan pun tak lalu sebab perut rasa sebu je.
  • Tahukah kawan-kawan, semua vitamin dan mineral yang kita ambil akan diserap melalui usus untuk kegunaan seluruh tubuh badan?
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.
 

  • Apa jadi kalau dalam usus kita penuh dengan najis-najis yang tidak di keluarkan? Pasti segala toksik dan kekotoran itu diserap kembali ke dalam darah kita. Betul tak?
  • Jadi, adalah disarankan untuk kita menjalankan proses detoksifikasi bagi membantu penyerapan nutrien yang lebih sempurna.
  • Pernah dengarkan ada rakan-rakan kita yang dah makan sayur, makan buah tapi masih tak boleh membuang. Jika ini berlaku, bahan-bahan tadi mula menapai di dalam usus kita. Ini menyumbang kepada pelbagai masalah.

Oleh yang demikian, saya menyarankan anda untuk mengambil Herblax Tablet.

Herblax terdiri daripada kombinasi 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise leave, blue malva flower, buchorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Manfaat utama yang diperolehi dengan pengambilan Herblax ialah:

♥ Menjadi pembersih kepada najis yang tersekat.
♥ Merangsang usus bekerja untuk mempercepatkan proses pembersihan yang tersekat dan tersimpan lama di dalam usus.
♥ Penawar kepada masalah sembelit
♥ Mengempiskan perut

Apa yang penting ialah pengambilan air yang cukup bagi melancarkan proses pembersihan ini.

Jangan biarkan najis lama terlekat di dalam usus kita.


 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 


  --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli

Shaklee ID: 914911
FB  : www.facebook.com/AD2uGudvitamin   
Phone : 0149385196 
Email : ad2u_gudvitamin@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...