Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Khamis, 14 Mac 2013

Kurang Kalsium / Osteoporosis?? OSTEMATRIX Jawapannya

 Ostematrix

 OsteMatrix™

Tulang merupakan struktur penting di dalam tubuh manusia. Ia merupakan kerangka yang menyokong berat badan dan organ utama seperti paru-paru, jantung, hati dan ginjal serta membolehkan kita menggerakkan otot-otot dan tubuh secara bebas. Mengekalkan kesihatan tulang secara optima adalah penting bagi mendapatkan kesihatan optima menyeluruh.

Lebih daripada Sekadar Kalsium
OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.


Osteoporisis / Tulang Rapuh.Pasti ramai yang pernah dengar perkataan "Osteoporosis" kan? Bahasa paling mudah ialah "tulang rapuh", yang mana nantinya akan sangat mudah untuk retak atau patah terutamanya jika terjatuh. Tulang patah pada pinggul juga berisiko membawa kematian.

Mungkin kita merasakan bahawa Osteoporosis ni hanya berlaku pada golongan berusia, tapi hakikatnya "penuaan" tulang bermula jauh lebih awal jika ia tak mendapat nutrien yang cukup untuk membina dan memelihara kekuatan tulang. Lelaki dan wanita, kedua-duanya sama-sama berisiko.

Jadi untuk mencegahnya perlu bermula daripada sekarang. Lebih awal lebih baik, terutama jika anda wanita hamil atau menyusukan anak. Anda boleh cuba OsteMatrix bagi menampung kekurangan mana-mana nutrien penting untuk kesihatan tulang.

Promosi OsteMatrix masih berlangsung. Jom dapatkan 1~7 botol dengan tawaran istimewa kami. Nak buat stok untuk kegunaan sendiri pun boleh, hadiahkannya untuk insan tersayang juga adalah pilihan yang bijak.

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Hubungi Admin untuk info lanjut ya. ♥


 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli

Shaklee ID: 914911
FB  : www.facebook.com/AD2u_Gudvitamin  / 
Phone :0149385196 /  
Email :ad2u_gudvitamin@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...