Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Khamis, 18 April 2013

VITAMIN E - Musuh Utama Jerawat & Kesan Lecur!

Nak tahu tips jaga muka? Syarat utama mesti basuh muka anda dengan lebih kerap. Sebab tu ambil wudhu tu kira penyeri muka juga.. Tapi bila dah kena minyak dan asap bagai, kenalah cuci muka dengan sempurna.

Bila jerawat mula timbul, mesti hati tak senang tengok jerawat tumbuh dengan banyaknya. Mungkin anda dah pergi berpuluh farmasi untuk beli ubat jerawat. Ada yang lagi teruk adalah.
Jom kita tengok testimoni dari Cik `Aula tentang VITAMIN E :


 

Hebat kan kesan vitamin E ni. Yang ni vitamin E lama tau. sebelum diupgrade dengan grape seed dan selenium. Sekarang lagi power. Bukan tu je muka jadi balance. Tak kering dan tak berminyak..Memang sesuai buat masker...
Macam mana nak buat masker vitamin E? 
Ramai suggest guna plain yogurt+ESP+ vitamin E yang dipicitkan. Mudahkan, tak perlu pergi facial lagi selepas ni..hehe.
 

Yang ni pula membuktikan vitamin E memang bagus untuk kesan lecur. Tengoklah perubahan drastik adik comel ini. Untuk luaran dia pakai herbal blend cream dan vitamin E. Untuk dalaman pulak dia makan meal shake+ Vita C. Marvellous!

Vitamin E ni best plak bila gali ilmu banyak-banyak dapat tahu banyak fungsinya Yang paling penting ianya semulajadi, bukan sintetik. Tak perlu risau tak perlu takut. Memang berbaloi beli untuk kecantikan dan sebagai first aid. Untuk SUAMI ISTERI pun sangat digalakkan...:)



Anda ingin mencuba :???

 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli

FB  : www.facebook.com/AD2uGudmomma


Phone : 014-9385196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com
 
credit

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...