Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Sabtu, 25 Mei 2013

TESTIMONI VIVIX KE ATAS PESAKIT KRONIK


Promosi Vivix dengan harga runtuh bakal berakhir 31May 2013..  Cepat2 grab....
Itupun selagi stok masih ada.. Memandangkan fenomena Shaklee yg kian hangat di online.. tak mustahil bila2 sahaja boleh sold out. Sebab kalau beli min 2botol dah boleh dpt free membership dan cash rebate.. so kalau berbotol2... paham2 je lah banyak benefit.. 
 
 Kenapa Vivix ni hot seller? Ia antara produk terbaik Shaklee... ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum. Saya memang kagum bila tgk dengan kebanyakan pengamal tegar Vivix.. mereka nampak muda walaupun usia dah cecah hampir 50 tahun malah ada yg dah lebih 50an..., kulit tegang bersinar2, sihat bertenaga.. 
"Patutlah Shaklee mendakwa dengan Vivix, anda mampu looks 25 years younger and live 25 years longer."  Tak percaya??? Korang patut cuba sendiri.. hehe

VIVIX BOTANICAL BEVERAGE MIX

Artikel mengenai Vivix Shaklee di Media 
Testimoni Vivix ke atas pesakit Stroke (angin ahmar)
 Testimoni Vivix ke atas Brain Tumor

Testimoni Vivix ke atas pesakit ITP (low red platelet cell count)


Testimoni Vivix on brain cancer

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 
 
 


 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 914911

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets
Phone : 014-9385196 
Email : ad2ugudmomma@yahoo.com


credit

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...