Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Sabtu, 25 Mei 2013

VIVIX SHAKLEE JUS ANTI PENUAAN TERBAIK! [ PROMO MEI 2013 ]

DNA typo

Tubuh kita terdiri dari sel-sel yang tidak terbilang jumlahnya. Sel-sel kita menjalani ‘kehidupan’ sepertimana manusia sendiri, misalnya bernafas, makan dan berkumuh.
Sel kita memerlukan pemakanan seimbang yang optimum untuk kekal sihat dan kuat. Sel dalam tubuh kita ni menjalani ‘cycle’ yakni baikpulih, mati dan menggantikan sel yang mati dengan sel baru.
3 keadaan yang mungkin berlaku semasa penggantian sel:-
  • Sel mati digantikan dengan sel yang lemah kerana kurang nutrien. Proses ini dinamakan degenerasi. Kanser dikatakan berpunca dari keadaan ini.
  • Sel mati digantikan dengan sel yang sama dengan yang asal.
  • Sel mati digantikan dengan sel yang lebih baik, lebih kuat, lebih gagah! Inilah proses janasemula atau juga dikenali sebagai anti-penuaan.
Bagaimanakah fungsi sel-sel kita menjadi lemah dan ‘tidak cantik’?
Salah satu faktor utama ialah dari pemakanan yang kita makan. Makanan yang ditapis hingga hilang nilai nutrien, yang tinggi kalori kosong, tinggi gula dan sebagainya merosakkan sel-sel kita. Faktor lain ialah pencemaran alam termasuk udara dan juga pemikiran yang terbeban dengan tekanan dan stress.
Anti penuaan bukanlah untuk menolak proses tua meniti usia, tetapi ia adalah untuk memastikan sel kita sentiasa sihat agar tubuh kita tidak mudah mendapat penyakit yang berkaitan dengan aktiviti penuaan ini.
  • Penyakit berkaitan jantung
  • Penyakit berkaitan otak
  • Kekurangan tenaga di peringkat sel
  • Penyakit berkaitan sistem imun
Ayuh pelihara sel kita dari kerosakan DNA yang menghasilkan “typo” dalam pangkalan genetik kita dengan mengamalkan minum sirap VIVIX Shaklee ni
‘Kesalahan ejaan genetik’ ni, menurut ahli sains, mendedahkan kita kepada pelbagai jenis penyakit kanser dengan setiap ‘kesalahan ejaan’.
Jadi kalau inginkan kulit yang cantik, bukan losyen pelembab jawapannya. Anda boleh memperbaiki keadaan ini dengan mengambil makanan atau suplemen yang kaya dengan antioksidan, satu bahan yang boleh menghapuskan radikal bebas dan memulihkan kerosakan yang disebabkan olehnya.  
Vivix™ minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  
MANFAAT VIVIX
MANFAAT VIVIX
 
Perlukah kita menunggu hingga makin banyak ‘silap-eja’ dalam DNA kita?
Oleh itu jagalah aktiviti, pemakanan dan amalan rohani.
 
Dapatkan jus anti penuaan terbaik, Vivix Shaklee, OFFER BULAN INI (Mei 2013):
Beli 2 botol Vivix & dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA
Beli 6 botol Vivix, dapatkan PERCUMA 1 BOTOL VIVIX dan KEAHLIAN PERCUMA
Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli,

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets
Phone : 014-9385196 
Email : ad2ugudmomma@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...