Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Selasa, 4 Jun 2013

PERFORMANCE DRINK Much Much Better Then 100 PLUS

Assalammualaikum...

Sihat semua hari ini?? Amalkan gaya hidup sihat ya, jaga pemakanan & senaman. Sihat adalah satu anugerah yang tak ternilai. Jom jaga kesihatan dengan sebaiknya.

Khas buat anda semua . Tak lama lagi nak berpuasa, sudah bersedia kah kita nak menjalaninya..?? Semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan lancar & sempurna. Untuk tenaga berpanjangan sepanjang ibadah puasa nanti, saya menggalakkan anda mengambil Performance Drink.. Performance DRINK (orange flavor;1 canister=539grm)


Apa fungsinya?

  • 1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonic (100plus).
  • 2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina:matodextrin,fructose & glucose
  • 3. Ia  membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
  • 4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  • 5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas.dan utk elak rasa kering/haus yang amat.. bukan sahaja masa berpuasa..tapi sesuai bila-bila masa.


"....Shaklee Perfomance offers immediate hydration and sustained energy in a great-tasting, thirst-quenching Orange flavor. Just mix in water. Drink 8 ounces for each 15 to 30 minutes of activity for more energy, lasting stamina, and proper hydration.Shaklee Performance delivers that right amount of fluids, electrolytes, and carbohydrates so that it enters the bloodstream quickly and stays there longer. keeps your blood volume up, and your heart rate down, Equaling more stamina..."


Berapa ringgit  PD ni ya? 


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Saya perunding bertauliah anda :

 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 933396

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets

Phone : 014-938 5196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...