Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Rabu, 5 Jun 2013

TIGA Sebab anda perlukan Omega 3

 Assalammualaikum.. Salam Sejahtera & Selamat Pagi.

Hai Adik-adik manis, kakak - kakak , mommies, teruna dara. Pernah dengar apa itu OMEGA??? masa zaman kita kecil, selalu ada iklan Omega Ikan kod yang bapa balek dari memancing bawa balik ikan kod yang besar gedabak. & bagi suplemen untuk anaknya & anaknya kekal sihat & bijak.. Betul kan??? Siapa ingat ?? Ke Mama Yana yang salah??? ada juga iklan yang anak-anak terjun sungai tapi kekal sihat bertenaga dengan scott walaupun dalam situasi mandi sungai boleh menyebabkan anak-anak selesema.. ke korang sume anak2 melinium zaman moden??? hehehe.. 
Betapa pentingnya OMEGA untuk kesihatan. Lebih bagus lagi untuk MINDA kita. Bukan anak-anak bawah 6 tahun sahaja yang memerlukan OMEGA, tapi setiap orang tak kira, dah sekolah rendah, menengah, pelajar IPTA memerlukan OMEGA ni.. Bagaimana nak tahu omega yang terbaik.. haaa.. ni  nak kongsi, OMEGA Guard Shaklee adalah yang terbaik (minyak ikan terbaik di dunia). Psttttt Rahsia anak-anak Mama Yana kekal bijak & cergas setiap hari.. Tentulah bekalan Omega yang terbaik..


Jom semak kenapa perlu OMEGA , 3 sebab :
 

Sebab anda perlukan Omega 3.Beberapa sebab yang kukuh untuk mengambil omega-3 tambahan asid lemak:

1 ) Melindungi jantung dan saluran darah anda. Lemak omega-3 didapati meningkatkan kesihatan dan fungsi saluran darah, membantu mengawal degupan jantung, dan melindungi terhadap kematian kardium mengejut (Heart Attack). Di samping itu, satu kajian semula Cochrane menemui bukti yang mencukupi untuk menunjukkan bahawa menggantikan tepu dengan lemak tak tepu, seperti lemak omega-3, boleh mengurangkan risiko serangan jantung dan strok.

2) Menyelesaikan masalah sakit sendi. Lemak omega-3 boleh mengurangkan sakit sendi pada orang yang menghidap rheumatoid arthritis dan penyakit radang usus.

3) Menguruskan minda anda. Lemak omega-3 telah ditemui untuk membantu orang yang mengalami kegelisahan, kemurungan, dan tanda-tanda kemurungan yang boleh menjadi sebahagian gangguan bipolar.
(Cochrane Pangkalan Data Syst Rev 2012; 6: CD005379)
 Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee untuk keserian SEMULAJADI, Saya perundig bertauliah anda :
 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 933396

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets

Phone : 014-938 5196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...