Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Ahad, 28 Julai 2013

Cantik Berseri Dengan Shaklee Collagen Powder

 Assalammualaikum...

Hai happy weekend you all.. Ape aktiviti hari ni?? shopping raya?? mengadap oven?? mengecat rumah?? tukar langsir?? basuh cadar?? kemas rumah?? nak raya ni, semua sibuk ye.. Semua nak baru, nak cantik ye dak.. Jangan lupa penampilan diri penting juga ok.. 
 
Hari ni saya nak update cerita tentang Shaklee Collagen Powder.  Start kenal Shaklee pun mase tengok kawan dok post status pasal shaklee.. Tertarik jugak nak tau kan?? bagus ke? elok ke seperti yang di gembar gemburkan... First saye beli ESP , dan seterusnya Meal Shake.. dan sekarang semua nak try termasuklah collagen hebat ni!!  So bila fikir-fikir balek mase tu, alang-alang asyik beli barang Shaklee, baik jadi ahli terus. Dapat harga yang murah dari retail price. Sesiapa2 yg nak beli barang Shaklee, boleh la guna ID saya atau order dengan saya.. saya bagi best price iaitu "harga member" je kat korang ladies plus harga shipping / pengurusan. 

Kepada ladies2 anggun yang mahu memantapkan kulit wajah.. Nak kulit muka glowing2, gebu , tegang kulit.. anti penuaan.. Hubungi Mama Yana ok!!!

Jom semak pasal SPC ni :

Semakin usia meningkat, kolagen di dalam badan semakin berkurangan.
Pengurangan kolagen inilah yang menyebabkan pembentukkan kedutan dan munculnya tanda-tanda  penuaan lain seperti :
  • Kulit berkedut, kering dan melayut.
  • Kuku rapuh dan tidak kukuh.
  • Rambut halus dan gugur.
 
Semua orang akan mengalami kemerosotan semulajadi ini.
Namun,ianya dapat di atasi dengan pengambilan supplement kolagen bagi menggantikkan kolagen yang hilang, serta memelihara kecantikkan kulit.
 
Mengapa kolagen tambahan sangat perlu?
  • Badan menghasilkan kolagen secara semulajadi. Bila usia kita mencecah 26 tahun ke atas, penghasilan kolagen mula berkurangan sehingga 15% setiap tahun.
  • Lebih kurang satu per tiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen, memberikan struktur kepada badan, melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkannya dengan tulang badan.
  • Kolagen digunakan untuk menghasilkan protein bagi membantu pertumbuhan ini serta mengaktifkan penjanaan semula sel badan baru.
  • Sehingga usia 45, badan kita dijangka kehilangan sebanyak 30 peratus daripada kolagen semula jadi.
  • Apabila kolagen dalam tisu lembut semakin berkurangan, ini mengakibatkan kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa.
  • Pengurangan kolagen boleh mengganggu bahagian badan lain, terutamanya dalam penjanaan semula tisu-tisu lembut.
 
Mengapa SHAKLEE COLLEGEN POWDER dan apa bezanya dengan kolagen lain di pasaran?
  • Kerana SHAKLEE COLLEGEN POWDER merupakan supplement kolagen yang hebat mengandungi 4000mg proprietari RSS Collagen.
  • Kolagen kami bermolekul sangat ringan, kira-kira 1000 Daltom berbanding berat kolagen jenama lain yang kira-kira 300000 Dalton.Ini menyebabkan kolagen Shaklee jauh lebih mudah diserap ke dalam kulit dan memberi kesan yang jauh lebih baik.
  • Mempunyai 7 bahan utama tambahan lain iaitu Vitamin B, Vitamin C, Ekstrak biji benih Camellia japonica, Ekstrak Pfaffia dan Elastin dari kolagen ikan, di mana semua bahan ini digabungkan untuk menyokong kecantikkan anda dari dalam ke luar.
 
SHAKLEE COLLEGEN POWDER terbukti berkesan selepas 8 minggu pengambilan.
  • Kelembapan kulit - Meningkat 90%
  • Kekasaran dan kekeringan - Berkurang 75%
  • Penampilan keseluruhan - Meningkat 71%
  • Kelicinan dan kelembutan- Meningkat 69%
  • Make up yang dipakai tahan lebih lama - Meningkat 60%
  • Keanjalan,ketegangan dan elastisiti - Meningkat 55%
  • Ketebalan rambut - Meningkat 54%
  • Keserian, tona dan warna kulit - Meningkat 50%
  • Garis halus dan kedutan - Berkurang 18% 


Justeru, kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:
  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Jom Baca testimoni pengguna Collagen.. ade banyak lagi,.. tap ini antaranya..






 Tertarik menarik kebabom... Dapatkan hari ini!!!!

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee untuk keserian SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda :



 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 933396

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets

Phone : 014-938 5196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...