Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Ahad, 21 Julai 2013

Double AD sudah Besar!!!


Assalammualaikum...

Selamat Berhujung minggu friends... Mesti ramai yang mengambil peluang untuk membeli keperluan raya kan.. Kami belom buat ape2 persiapan.. Mengikut perancangan kami, baju melayu & baju kurung tahun lepas masih dalam keadaan elok.. Kami akan gune tahun lepas punye baju raye.. hihihi..
Raya tetap raye kan.. tak kesah lah baju tahun lepas ke, tahun lepas lepas lagi ke.. Yang penting kite happy..

Double AD sudah besar.. ye dah besar depa berdua ni.. Abg Adam Danish akan naik darjah 1 next year.. Oh.. kejapnya mase berlalu.. Rindu die tme baby2.. Kini Adam seorang anak yang bijak, mendengar kate, hafaz al-quran.. Mama bangga dengan Abg Adam..

Si adik Adani Dalili.. mulut riuh, next year baru hantar pergi sekolah. Mama Ajar dari rumah je tahun ni, alhamdulillah dah mengenali huruf, nombor & iqra'.. ( tapi masih sedikit pelat..) Ape2 pun mama bersyukur dapat tengok depa berdua membesar di depan mata sendiri.. jaga makan minum semua.. Alhamdullillah.. Sambil-sambil menjalankan bisnez Online Mama ni.. sambil2 ngasuh anak sendiri.. best kan.. Nak bisnez macam Mama Yana.. boleh drop komen di bawah entry & mama akan reply.. email pun boleh : mamadoublead@gmail.com


 Adam Danish

Adani Dalili

Ok, Jom mencari menu yang sesuai untuk berbuka petang ni.. Korang masak ape?? Hantar sini sikit.. hihi..

Ok, Jumpe lagi di entry lain..



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...