Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Rabu, 3 Julai 2013

GLA Complex : Promosi Julai 2013

Assalammualaikum...

Alhamdulillah, Bulan Julai merupakan bulan istimewa buat Mama Yana Sebab ape?? Cube teka?? Istimewa lahh kan, sebab rini my birthday.. Alhamdulillah masih di panjangkan umur sehingga ke hari ini. Ada banyak juga list impian dah tercapai.. Doakan yang terbaik untuk diri sendiri.. Ok, nanti cerita panjang kat entry lain. ni nak cite2 pasal promosi bulan ni... Jom kita tengokkk...

.
.
.
.

Ok promosi bulan JULAI  GLA Complex... 
(* boleh pakat ramai2 syer, untuk dapatkan rege runtuh ni... syer ngan kakak, adik,mak, makcik, kawan2, jenjiran)



Apa tu GLA?

GLA ialah singkatan dari gamma-linoleic acid. kebanyakan GLA yang terdapat di pasaran dihasilkan dari EVENING PRIMROSE OIL (EPO).

Tapi SHAKLEE biasa la selalu nak berbeza dengan company lain so kita pilih BORAGE iaitu juga sejenis tumbuhan.

Apa bagusnya borage berbanding EPO?

  • GLA yang diekstrak dari borage mengandungi lebih 2 kali ganda berbanding EPO.
  • Borage juga 3 kali lebih dari segi bioavailibiti dan 3 kali lebih berkesan berbanding EPO!
  • Borage yang shaklee pakai pon bukan main kutip je! we ollss ektrak dari tanaman borage organik di kawasan Saskatchewan
  • setiap capsul mengandungi 300mg GLA serta minyak bungamatahari dan vitamin E untuk lebih berkesan dan stabil!

Apakah manfaat GLA? 
  • mengawal estrogen dan testosteron dengan membentuk prostaglandin untuk regulate hormon lelaki dan wanita dan menangani PMS, retensi air, mood swing.
  • melambatkan menopause
  • membaiki prostatomegally ~ masalah prostat dan kerap kencing.
  • menentang kanser kerana GLA adalah anti oksidan yang meningkatkan imun.
  • membaiki inflamasi sepertu eczema, alergy, bintik penuaan, kurap panau dan juga meringankan sakit sendi akibat inflamasi.
  • menghalang komplikasi diabetes dengan cara merendahkan paras gula dalam darah.
  • merendahkan kolesterol, melambatkan penambahan berat badan yang berpunca dari perubahan hormon, dan melambatkan penuaan dan melambatkan kehilangan bentuk tubuh akibat hormon.
  • menghalang tekanan darah tinggi dengan cara menghalang pembekuan darah dan plak kolesterol dalam salur darah.
  • membaiki tekstur rambut

So bagi korang yang mahu maintain cun, maintain bentuk badan supaya tak out of shape, maintain subur so jom GLA!

Promo memang harga sangat berbaloi!
Bagi yg nak dapatkan GLA  COMPLEX pada harga promo sila hubungi saya.

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee untuk keserian SEMULAJADI, Saya perundig bertauliah anda :



 --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 933396

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets

Phone : 014-9385196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...