Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Ahad, 14 Julai 2013

SET RESDUNG SHAKLEE

Salam semua Readers....
Okay, bukan nak cerita pasal tu pun sebenarnya. Hari ini Mama Yana nak kongsi mengenai SET RESDUNG Shaklee ataupun kita namakan SET G ! Boleh tengok gambar di bawah vitamin apa yang ada dalam set resdung ni.
Set ini terdiri dari ALFALFA, VITAMIN C dan B-COMPLEX
 
 
Apa fungsi vitamin ini???
  • Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

  • B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

  • Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka. 

Set ini bukan saja untuk resdung tapi juga sesuai untuk mereka yanh menghidap ASMA, ALAHAN dan juga EKZEMA.
Ini pula TESTIMONI daripada mereka yang telah menggunakan SET RESDUNG shaklee ni:

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...