Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Sabtu, 27 Julai 2013

Terlalu Kurus??? Kami Bantu Anda Dengan Set Tambah Berat Badan Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

  "Adakah anda terlalu kurus dan ingin menambah berat badan? adakah anda telah mencuba pelbagai cara menggemukkan badan? masih tak berjaya?...Ramai orang mengalami masalah tubuh badan yang kurus. Adakah anda salah seorang seorang daripada mereka. Anda telah berusaha untuk menambah berat dan saiz badan namun tidak berhasil. Adakah anda juga mengalami keadaan yang sama?

Sebenarnya, ada dua faktor kenapa kita tidak berjaya menambah berat badan :

 • adalah, makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

 • adalah pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah anda telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? Jika YA! anda telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang anda harapkan.

 Shaklee ada menawarkan Shaklee Weight Gain Set / Set Tambah Berat Badan Shaklee. untuk mereka yang mempunyai masalah ini.

 

MEAL SHAKES
Meal Shakes Shaklee picture
 • Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
  Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
  Berperisa vanilla yang sedap.VITA-LEA IRON FORMULA
Vitalea Shaklee picture
 • Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
 • Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin).
 • Supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan Vita-Lea ini banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.B-COMPLEX
B complex shaklee picture

 • Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan.
 • Mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee untuk keserian SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda : --->> PM admin untuk maklumat lanjut.                         
Pengedar Shaklee anda :

Yana Ramli, ID 933396

FB  Fanpage : Ad2u Vita Secrets

Phone : 014-938 5196 

Email : ad2ugudmomma@yahoo.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...