Doa

"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, Kecantikan ialah kecantikan-Mu, Keindahan itu keindahan-Mu, Kekuatan itu kekuatan-Mu, Kekuasaan itu kekuasaan-Mu, dan Perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah waktu Dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, Limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh." Amin

Rabu, 7 Mei 2014

Slim dgn Shaklee berkesan atau tak berkesan?

Assalammualaikum..


                                                                     Saya sekarang..
 
OK.

Biasanya rata2 customer akan tanya soklan yg sama..

" Berapa lame kesan boleh nmpk slim??

" Berape botol mkn baru slim?

" Mkn 2 -3 hari boleh kurus tak??? erkkkkk

Gini.

Badan kite ni dah berapa puluh tahun dH kite `ternak` lemak???

pernah DETOX ?

pernah ke amik tau usus BERSIH ke tak??

pernah amik tau ke kalau usus kotor badan mudah dpt sakit2.. ( lenguh2, letih, kulit kusam, perut buncit & ...... )

usus tak bersih, jadi nya sistem penghadaman tak bagus! punca gemok juge tu.. berat makin naik,makin naik.. haaaa...

Ambil berat sikit pasal kesihatan ni ye. bukan lah nak SLIM semata2.. yg penting berat badan IDEAL..

cepat atau lambat mesti puas hati dgn SET SLIM SHAKLEE ni..

  • Alfalfa ~ Detox, jage dalaman kasi power
  • Herb lax ~ Detox, Cuci usus, perut kempis
  • Omega & Lecithin ~ gabong dua ni.. mmg kasi buang, bakar lemak.. 
  • Tambah sumber protien ~ CINCH SHAKE .. walahhhh

[ pandai lah agen2 di bekerja dlm bdn korang.. ]

disiplin. ikut jadual. rajin bersenam, minum air putih mencukupi.

ohoiiiii... berat badan ideal & lebih sihat bertenaga BONUSSSSS kita dapat..

OK..

Slmt istiqamah utk dpt berat badan IDEAL...

#slim

Yana
013 658 5609

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...